Sarung Tangan Ujian Vinyl Kualitas Tinggi

Jinis         Bubuk & Bebas Bubuk, Non-steril
Bahan  Polyvinyl Chloride Pasta Resin
warna     Cetha, Biru, Ireng, Ijo, Abang lan liya-liyane
Desain & Fitur  Ambidextrous, permukaan alus Manset manik-manik 
Standar Meet ASTM D5250 lan EN 455

 

 


Keuntungan produk

Dimensi Fisik

Sifat Fisik

Tag produk

  • Digawe saka Polyvinyl Chloride Pasta Resin (PVC) sintetik kualitas dhuwur
  • Sarung tangan pemeriksaan vinyl ora ngandhut protein lateks lan menehi solusi alternatif kanggo individu sing alergi marang lateks karet alam. Sarung tangan minangka pilihan sing sampurna kanggo wong sing alergi utawa sensitif
  • Lapisan PP nawakake resistensi tusukan lan abrasi sing apik nalika menehi sensitivitas tactile sing apik
  • Lapisan kaping pindho film PVC / PU kanggo menehi proteksi ganda
  • Bebas bau, asil saka formulasi khusus
  • Tahan kanggo deterjen lan bahan kimia sing diencerke
  • Desain jempol swiwi lan mburi sing bisa dihirup kanggo kenyamanan ekstra
  • Sarung tangan iki apik banget ing sensitivitas tactile, nyaman lan pas, genggeman, luwih gedhe ing ketangkasan lan tahan abrasi.
  • Ujung driji kontur sing dicocogake kanthi apik njamin sensitivitas tactile kanggo penanganan peralatan sing apik. Desain ambidextrous bisa digunakake ing tangan tengen utawa kiwa lan pas karo wong lanang lan wadon. Bisa ngoperasikake ponsel nalika nganggo
  • Sarung tangan pembersih vinyl wis rampung lan gampang digeser ing tangan sampeyan tanpa nempel
  • Perlindhungan alangi kualitas dhuwur kanggo tugas tugas entheng utawa penanganan panganan kanthi rega ekonomis
  • Paling Jual ing Pasar IndustriMuti tujuan-medis, obat-obatan, kedokteran gigi, kebersihan, katering, salon kecantikan lan pangolahan panganan, bengkel pabrik, mikroelektronik, komputer, komunikasi, perakitan semikonduktor, percetakan tinta, reresik rumah tangga saben dina, reresik pawon lan liya-liyane

Fitur

  • Sarung tangan pemeriksaan vinyl digawe saka Resin Tempel Polyvinyl Chloride sintetik lan ora ngemot komponen lateks alam, ora reaksi alergi kanggo kulit manungsa lan ora ngemot protein ing lateks sing rentan kanggo reaksi alergi. Formula sing dipilih maju ing teknologi, alus kanggo tutul, nyaman lan non-slip, lan fleksibel kanggo operate
  • Sarung tangan pembersih vinyl ora ngemot protein lateks lan menehi solusi alternatif kanggo individu sing alergi marang lateks karet alam
  • Bebas ambu ora enak, tanpa rasa, asil saka formulasi khusus
  • Lapisan kaping pindho film PVC / PU kanggo menehi proteksi ganda
  • Pigmen warna ditambahake ing tahap bahan mentah, produk sing wis rampung ora dirilis, ora luntur lan ora ana pengaruhe ing produk kasebut.
  • Desain ergonomis, telapak tangan lan driji bengkok kanthi bebas, modulus sing sithik, super alus lan ora kesel, dawa nganggo ora bakal nyebabake ketegangan kulit, kondusif kanggo sirkulasi getih
  • Anti-slip lan nul tutul.
  • Kuwat lan fleksibel
  • Sarung tangan vinyl kita nawakake proteksi penghalang lengkap kanggo tugas reresik utawa penanganan panganan. Padha nyegah bakteri, rereget, ambu ora enak, cairan, lan partikel liyane saka kontak karo tangan
  • Layar tutul sing bisa digunakake

Aplikasi

Mutipurpose-medical, medicine, dentistry, hygiene, catering, salon kecantikan lan pangolahan panganan, bengkel pabrik, mikroelektronik, komputer, komunikasi, perakitan semikonduktor, printing tinta, reresik kluwarga saben dina, reresik pawon lan liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ukuran

    Standar

    Sarung Tangan Hengshun Kab

    ASTM D5250

    EN 455

    Dawane (mm)

     

     

     

     

    Min 230 utawa Min 240

    Min 230

    Min 240

    Jembar Palm (mm)

     

     

     

    XS
    S
    M
    L
    XL

    75 ± 5
    85 ± 5
    95 ± 5
    105 ± 5
    115 ± 5

    N/A
    85 ± 5
    95 ± 5
    105 ± 5
    115 ± 5

    ≤ 80
    80 ± 10
    95± 10
    110± 10
    ≥ 110

    Ketebalan: Single Wall (mm)

     

     

     

    driji
    Palm

    Min 0.05
    Min 0.08

    Min 0.05
    Min 0.08

    N/A
    N/A

    Katrangan

    ASTM D5250

    EN 455

    Kekuwatan Tarik (MPa)

     

     

    Sadurunge Sepuh
    Sawise tuwa

    Min 11
    Min 11

    N/A
    N/A

    Elongation ing Break (%)

     

     

    Sadurunge Sepuh
    Sawise tuwa

    Min 300
    Min 300

    N/A
    N/A

    Median Force at Break (N)

     

     

    Sadurunge Sepuh
    Sawise tuwa

    N/A
    N/A

    Min 3.6
    Min 3.6